Hayal Kurmak Nedir ?

İnsanlar hayatları boyunca hep hayaller kurarlar.
Bazen gerçekleşme ihtimali olağan olan , bazen ise gerçekleşme ihtimali olmayan hayaller kurar insan farklı olmak için değil öyle olmayı umduğu için insan hallerinde hep kendisini yüceltir veya hep önemli biriymiş gibi gösterir.

Bende çoğu zaman öyle olur hep kendimi bir kahraman veya büyük bir iş adamı olarak görürüm hallerimde bazen çok uçuk olur hayallerim bazende çok normal ama genelikle uçuk olur hayallerim benim superman gibi uçmak yada flash gibi koşmak zamanda yolculuk yapmak gibi.

Kendi dünyanı kurmak ve orada kendini tüm evrenin merkezi yapmak gibi bir şey hayal kurmak ama bazen geleçeğinin hayalını kurmak da gerekir o zaman kurduğun o hayali gerçekleştirmeye çalış ve sonra hallerinde mecaz olarak değilde gerçek den yaşa.

Bildiğim bir şey varsa hayatın kendisi zaten hayallerden oluşur.Hayallerini gerçekleştimiş ve gerçekleştirmeye çaliştiğimiz bir dünya.

Sen eğer başkalarının hayallerinde yaşamak istemiyorsan kendi hayallerini gerçekleştirmeye çaliş ve her gün bunun bilinci ile hayata başla ve kendini hayallerine bir adım daha yaklaştır.

En büyük işleri, büyük hayalleri kurma özelliği olan insanlarca başarılmıştır. William RUSSELL



Bunun için hayal kurmaya devam edin ve asla hayallerinizden vazgeçmeyin.

Yorumlar